top of page

ONLINE BESTILLING

Det er igen i år muligt, at bestille sit fyrværkeri ONLINE og få det leveret lige til døren. Vi leverer GRATIS v/køb over kr. 1.000,- Ellers kr. 200,- Vi lev. til følgende byer:

LØGTEN / SKØDSTRUP  |  HORNSLET  |  RØNDE / THORSAGER  |  MØRKE  

Det er også muligt, at afhente sin online ordre udenfor butikken, så sørger vi for god afstand. Ved bestilling af online ordre til afhentning, skriv initialer og nummerplade på bilen der afhentes i, så vi nemmere kan finde dig. Du får en mail om, hvornår du kan afhente. Ring ved ankomst og vi kommer ud til dig med din ordre. 

Betalingsmuligheder: MobilePay og kontant.

SÅDAN GØR DU:

  1. Gå ind på leverandørlinket ROYAL og find dine ønskede varer. Lav din ordre og skriv som følger i bemærkninger inden bestillingen er afgivet:

  2. Ved afhentning: Skriv initialer, tlf. nr. og nummerplade - du får besked når varerne er pakket.

  3. Ved levering: Skriv navn, adresse og tlf. nr. og "LEVERES" - du ringes op når vi er på vej.

  4. Modtager skal være minimum 18 år.

  5. Skriv om ordren SKAL LEVERES eller om den AFHENTES (Vi leverer dagen efter bestilling er modtaget ml. kl. 17.00-20.00, hvis ikke andet aftales - dog IKKE den 31. december.)

  6. Skriv tydeligt navn, adresse og tlf.nr.

  7. Hvis du ønsker at bestille varer online fra AFAC.dk til levering eller til afhentning hos Krudtbaronen, klik på linket og noter varenummeret på de ønskede varer og send dem i en mail til damse@cool.dk

bottom of page